Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: 24h med kompisgänget

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

24h med kompisgänget

 

 

Boka en hotellweekend med kompisarna för en skön minisemester vid havet. Hos oss är alla säsonger njutbara. I vårt weekendpaket 24h med kompisgänget ingår ett glas bubbel samt en härlig frukost och middag lagat med omsorg och hållbar vision. Passa på att basta och träna eller ta njut av en promenad i de natursköna omgivningarna. Kvällarna är till för god mat, goda drinkar och härliga skratt.
Oavsett årstid finns det saker att göra både ute och inne. Testa vårt nya utegym och koppla av i bastun efteråt med en charkbricka och ölhink. Bryggan bjuder in till uppfriskande bad och vill ni utmana varandra finns flera roliga utomhusspel att låna. Testa en omgång boule eller kubb på gården. Det viktigaste är att ha kul tillsammans.

 

Incheck kl. 15:00
Utcheck kl. 11:00

 

Vill du få ut lite mer av vistelsen går det fint att lämna väskorna hos gästservice innan incheck eller efter utcheck för att ta del av våra faciliteter och aktiviteter.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Ett glas bubbel
  Varmrätt
  Övernattning & frukost
  Bastu & relax

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för 24h med kompisgänget. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod