Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Hotellpaket med julbord

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Hotellpaket med julbord

 

Boka julbord med övernattning i vacker vinterskärgård. Årets efterlängtade julbord serveras i vacker sekelskiftesmiljö för en stämningsfull och välsmakande upplevelse. Möt kryddiga dofter och ljuvliga smaker innanför tröskeln på Restaurang Skärtofta. Ett hållbart och spännande julbord med både gamla och nya favoriter.

Njut av ett annorlunda julbord serverat på traditionellt vis med sju serveringar. Vi fokuserar på favoriterna med flera spännande gröna alternativ och lägger mycket kärlek på lokala råvaror. Luta dig tillbaka och blir serverad vid bordet. Vi börjar kvällen med värmande hemlagad glögg innan första serveringen med klassiker som sill och potatis. Följande rundor bjuder på mustiga vegetariska rätter och svenskt kallskuret innan valet av varmrätt dyker upp. Självklart avslutas middagen med ljuvliga desserter och godis från eget bageri. Allt omsorgsfullt tillagat från grunden för högsta kvalitét och hållbarhet.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2021-09-15 - 2021-12-22
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Övernattning & frukost
  Julbord
  Bastu & relax

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Hotellpaket med julbord. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod